Gulvvasker

/Gulvvasker
Gulvvasker 2018-01-07T15:31:34+01:00

Gulvvasker af bedste kvalitet

Høegh’s Service går aldrig ned på udstyr og ønsker kun at tilbyde de allerbedste produkter til vores kunder. Som forhandler af Nilfisk gulvvaskemaskiner sikrer vi et sortiment, der opfylder ethvert behov. Alle vores gulvvaskere er kendt for en effektiv og fleksibel rengøring, der samtidig har en lang levetid og lave omkostninger til vedligeholdelse og service. Udover den høje kvalitet af Nilfisk gulvvaskemaskiner, er der også lagt vægt på exceptionel brugervenlig betjening. Dette sparer dig og din virksomhed for ressourcer i forbindelse med oplæring af personale og dine medarbejdere vil hurtigt føle sig trygge ved at håndtere din nye gulvvasker.

Slut med hårdt arbejde

Rengøring af større gulvarealer, kan ofte være tidskrævende og hårdt arbejde. Med en Nilfisk gulvvasker sparer du både tid og rengøringsomkostninger, og øger derved også produktiviteten i rengøringen. Ligeledes vil dine medarbejdere opleve en minimal belastning på grund af maskinernes ideelle ergonomi.

Alle gulvvaskere er konstrueret med et lavt lydniveau, og er derfor velegnet til rengøring i støjfølsomme områder, såsom hospitaler, plejehjem og skoler.

Vælg en miljørigtig gulvvasker

Vi i Høegh’s Service har omtanke for miljøet og anvender altid miljørigtige rengøringsmidler. Nilfisk har samme omtanke og har derfor produceret alle deres gulvvaskemaskiner med miljøvenlige motorer, der gør det muligt at reducere dit strømforbrug.

Nilfisk gulvvasker = En god investering

Ønsker du en pålidelig, simpel og robust gulvvasker, vil et Nilfisk produkt ikke kun være det rette valg men også en investering, der hurtigt vil være tjent hjem.

Du kan også se det fulde sortiment hos Nilfisk og vende tilbage til os med dine ønsker

Kontakt os

Finder du ikke det ønskede produkt, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning der afspejler dit behov.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Hvad drejer din henvendelse om?

    Din besked