Kontorrengøring

/Kontorrengøring
Kontorrengøring 2018-01-07T15:31:34+01:00

Kontorrengøring fra Høegh’s Service

Høegh’s Service servicerer forskellige firmaer i Køge og omegn, og sørger for rene og præsentable kontorer.

Vores kontorrengøring omfatter blandt andet indsamling af skrald, rengøring af køkken og toilet, støvsugning og gulvvask, rengøring af lysarmaturer, fodpaneler m.m. Vi tilpasser naturligvis omfanget efter dine behov og ønsker.

Professionel kontorrengøring har sine fordele

Du slipper for bekymringer ved selv at skulle udføre rengøringen og du kan derfor bruge tid og ressourcer på det, du og dine ansatte er allerbedst til. Et rent indeklima er vigtigt for et godt og sundt arbejdsmiljø og fremmer medarbejdertrivsel. Grundig og regelmæssig rengøring forhindrer bakterier i at spredes mellem dine ansatte og kan dermed være med til at begrænse sygefraværet. Du opnår altså et bedre arbejdsklima, øget produktion og effektivitet.

Et rent kontor giver et godt indtryk

Sidst, men ikke mindst, efterlader et rent kontor et godt indtryk hos dine kunder, da du udstråler, at du har omtanke for din virksomhed og indeklimaet.

Høghs Service er garant for

Alt vores personale har ren straffeattest.

Vi bruger kun miljørigtige rengøringsmidler.

Vi lægger stor vægt på at kommunikationen er så kort som muligt mellem kunden og Høeghs Service. Det betyder, at opstår der fejl, kan de rettes hurtigt.

Vi stiller store krav til vores ansatte og kvalitetstester løbende deres rengøring.

Vores ansatte taler dansk og får danske lønninger.

Pris på kontorrengøring

Vi ved godt, at prisen selvfølgelig også spiller en rolle. Hvad koster høj kvalitet, høj service, professionalisme og mødestabilitet? Kan du spare penge I forhold til den løsning, du bruger nu? Kan du få en bedre økonomi ved at handle med os?

Uforpligtende møde og tilbud på kontorrengøring

Vi tør allerede nu godt invitere til et uforpligtende møde, hvor vi fortæller om netop dine fordele ved at bruge Høeghs Rengøring. Vi kommer gerne ud og ser jeres kontorlokaler, så vi kan udarbejde en rengøringsplan for netop jeres behov.

Og husk! Vi skræddersyer en løsning til dit behov, og garanterer en høj standard.

Behov for rengøring i din virksomhed

Der er ingen, der køber en ydelse, uden der er et behov.

Står du med et behov for kvalitetsrengøring I dit firma, så udfyld kontaktformularen og lad os tage en snak om netop dit behov.

Kontakt os her

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Hvad drejer din henvendelse om?

    Din besked