Nilfisk SC 500

//Nilfisk SC 500

Nilfisk SC 500

DKK 96.879,00 DKK 41.500,00 Ekskl. moms

  • EFFEKTIV: 53 cm børstedæk med hastighedsregulering, der tilpasses gulvets beskaffenhed
  • BRUGERVENLIG: Børstedækket hæves/sænkes elektronisk
  • ENSARTET RENGØRING: Automatisk regulering af rengøringsmiddel/vand tilpasses gulvvaskerens hastighed
  • Kraftfuld: Dobbelt børstetryk kan aktiveres efter behov
  • Smart styring af indstillinger: Separate nøgler til superbruger og bruger
  • Letvægts sugefod med patenteret elastikstrop, gør det nemt at skifte og rengøre sugegummi

Beskrivelse

Gulvvasker med stor brugervenlighed og god økonomi

Nilfisk SC500 er en gulvvasker, der forbedrer produktiviteten og reducerer dine samlede omkostninger. Stor brugervenlighed og en række smarte funktioner, gør det muligt at bruge gulvvaskeren i dagtimerne med det lavest mulige forbrug af vand og rengøringsmidler.

Det gør gulvvaskeren til det sikre valg til rengøringsselskaber, hospitaler, skoler, kontorer, supermarkeder, indkøbscentre, sportshaller, restauranter, hoteller, produktionshaller, mm.

Mængden af vand og rengøringsmiddel reguleres automatisk i forhold til maskinens hastighed, og det øger produktiviteten. Ved at anvende denne funktion, der sikrer et ensartet rengøringsresultat og optimerer forbruget af vand og rengøringsmiddel, kan brugeren fokusere på at få opgaven løst.

Gulvvaskeren har flere funktioner, der er med til at reducere rengøringsomkostningerne. Det miljøvenlige Nilfisk Ecoflex-doseringssystem giver mulighed for stor fleksibilitet ved brug af rengøringsmidler, herunder gulvvask med vand alene, ved tryk på én knap. Desuden er SC500 så støjsvag, at det er muligt at rengøre i dagtimerne og dermed spare omkostninger.

Klik her for at se det komplette sortiment på Nilfisk.dk