Vinduespudsning

/Vinduespudsning
Vinduespudsning 2018-01-07T15:31:34+01:00

Vinduespudsning fra Høegh’s Service

Høegh’s Service tilbyder vinduespudsning til virksomheder i Køge og omegn.

Vinduespudsning er ofte et rengøringsområde man udskyder, da det kan være besværligt og tidskrævende. Slip for bekymringen og lad vores kompetente vinduespudsere klare opgaven.

Rene vinduer opfrisker og efterlader en følelse af større rum og giver en flot facade, til både private boliger og virksomheder. Skinner solen, afsløres både snavs og støv, hvorfor der skal en professionel og perfekt vinduespudsning til. Vi har mange års erfaring inden for vinduespudsning og efterlader altid dine vinduer og karme med et flot og skinnende resultat. Ingen glaspartier er umulige for os.

Høghs Service er garant for

Alt vores personale har ren straffeattest.

Vi bruger kun miljørigtige rengøringsmidler.

Vi lægger stor vægt på at kommunikationen er så kort som muligt mellem kunden og Høeghs Service. Det betyder, at opstår der fejl, kan de rettes hurtigt.

Vi stiller store krav til vores ansatte og kvalitetstester løbende deres rengøring.

Vores ansatte taler dansk og får danske lønninger.

Pris på vinduespudsning

Vi ved godt, at prisen selvfølgelig også spiller en rolle. Hvad koster høj kvalitet, høj service, professionalisme og mødestabilitet? Kan du spare penge I forhold til den løsning, du bruger nu? Kan du få en bedre økonomi ved at handle med os?

Uforpligtende møde og tilbud på vinduespudsning

Vi tør allerede nu godt invitere til et uforpligtende møde, hvor vi fortæller om netop dine fordele ved at bruge Høeghs Rengøring. Vi kommer gerne ud og ser jeres lokaler, så vi kan udarbejde en plan for pudsning af jeres vinduer tilpasset netop jeres behov.

Og husk! Vi skræddersyer en løsning til dit behov, og garanterer en høj standard.

Behov for vinduespudsning i din virksomhed

Der er ingen, der køber en ydelse, uden der er et behov.

Står du med et behov for vinduespudsning i dit firma, så udfyld kontaktformularen og lad os tage en snak om netop dit behov.

Kontakt os her

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Hvad drejer din henvendelse om?

    Din besked