Butiksrengøring

/Butiksrengøring
Butiksrengøring 2018-01-07T15:31:34+01:00

Butiksrengøring fra Høegh’s Service

HHøegh’s Service udfører professionel butiksrengøring af høj kvalitet i mange butikker i Køge og omegn og hjælper også gerne dig, med dine behov.

En ren og præsentabel butik er essentiel for dine kunders oplevelse af deres besøg. Vi udfører rengøring af din butik før du møder, så butikken står klar og ren til dig og dine besøgende.

Professionel butiksrengøring har sine fordele

Du slipper for bekymringer ved selv at skulle udføre rengøringen og du kan derfor bruge tid og ressourcer på det, du og dine ansatte er allerbedst til. Et rent indeklima er vigtigt for et godt og sundt arbejdsmiljø og fremmer medarbejdertrivsel. Grundig og regelmæssig rengøring forhindrer bakterier i at spredes mellem dine ansatte og kan dermed være med til at begrænse sygefraværet.

 

Et ren butik giver et godt indtryk

At have fokus på en ren og pæn butik, giver et godt indtryk hos dine kunder, da du udstråler, at du har omtanke for din butik og indeklimaet, og kan være med til at give kunden lyst til endnu flere besøg.

Butiksrengøring på Sjælland

Vi tilbyder rengøring i blandt andet Køge, Roskilde, Greve, Solrød, Bjæverskov, Hårlev, Havdrup, Ishøj, Rønnede, Herfølge, Taastrup, Brøndby, Hundige.

Høghs Service er garant for

Alt vores personale har ren straffeattest.

Vi bruger kun miljørigtige rengøringsmidler.

Vi lægger stor vægt på at kommunikationen er så kort som muligt mellem kunden og Høeghs Service. Det betyder, at opstår der fejl, kan de rettes hurtigt.

Vi stiller store krav til vores ansatte og kvalitetstester løbende deres rengøring.

Vores ansatte taler dansk og får danske lønninger.

Pris på butiksrengøring

Vi ved godt, at prisen selvfølgelig også spiller en rolle. Hvad koster høj kvalitet, høj service, professionalisme og mødestabilitet? Kan du spare penge I forhold til den løsning, du bruger nu? Kan du få en bedre økonomi ved at handle med os?

Uforpligtende møde og tilbud på butiksrengøring

Vi tør allerede nu godt invitere til et uforpligtende møde, hvor vi fortæller om netop dine fordele ved at bruge Høeghs Rengøring. Vi kommer gerne ud og ser jeres butikslokaler, så vi kan udarbejde en rengøringsplan for netop jeres behov.

Og husk! Vi skræddersyer en løsning til dit behov, og garanterer en høj standard.

Behov for rengøring i din virksomhed

Der er ingen, der køber en ydelse, uden der er et behov.

Står du med et behov for kvalitetsrengøring I dit firma, så udfyld kontaktformularen og lad os tage en snak om netop dit behov.

Kontakt os her

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Hvad drejer din henvendelse om?

    Din besked