Erhvervsrengøring

/Erhvervsrengøring
Erhvervsrengøring 2018-01-07T15:31:34+01:00

Erhvervsrengøring fra Høegh’s Service

Vi gør omhyggeligt rent hos en lang række virksomheder i Køge, Roskilde, Havdrup, Ringsted, Næstved og på det meste af Sjælland, fordi vi gør vores yderste for at tilfredsstile vores kunders behov.

Vores rengøring er baseret på mange års erfaringer, og vi bruger vi kun miljøgodkendte midler. Vores medarbejdere er alle målrettede og effektive – og ikke mindst glade for deres arbejde.

Begrænsning af ressourcer og hensynet til miljøet er en del af vores grundidé, når vi vælger rengøringsprodukter, og vi bruger kun miljøgodkendte midler. Samtidig er vores rengøring bl.a. så effektiv, fordi vi bruger Nilfisk gulvvaskemaskiner og Alto maskiner i vores daglige arbejde.

Høghs Service er garant for

Alt vores personale har ren straffeattest.

Vi bruger kun miljørigtige rengøringsmidler.

Vi lægger stor vægt på at kommunikationen er så kort som muligt mellem kunden og Høeghs Service. Det betyder, at opstår der fejl, kan de rettes hurtigt.

Vi stiller store krav til vores ansatte og kvalitetstester løbende deres rengøring.

Vores ansatte taler dansk og får danske lønninger.

Pris på erhvervsrengøring

Vi ved godt, at prisen selvfølgelig også spiller en rolle. Hvad koster høj kvalitet, høj service, professionalisme og mødestabilitet? Kan du spare penge I forhold til den løsning, du bruger nu? Kan du få en bedre økonomi ved at handle med os?

Uforpligtende møde og tilbud på erhvervsrengøring

Vi tør allerede nu godt invitere til et uforpligtende møde, hvor vi fortæller om netop dine fordele ved at bruge Høeghs Rengøring. Vi kommer gerne ud og ser jeres lokaler, så vi kan udarbejde en rengøringsplan for netop jeres behov.

Og husk! Vi skræddersyer en løsning til dit behov, og garanterer en høj standard.

Behov for rengøring i din virksomhed

Der er ingen, der køber en ydelse, uden der er et behov.

Står du med et behov for kvalitetsrengøring I dit firma, så udfyld kontaktformularen og lad os tage en snak om netop dit behov.

Kontakt os her

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Hvad drejer din henvendelse om?

    Din besked