Rengøring

/Rengøring
Rengøring 2018-01-07T15:31:35+01:00

Derfor Høegh’s Service

Vores rengøring er baseret på mange års erfaringer, og vi vil altid gøre vores yderste for at tilfredsstille dine behov. Når vi gør rent bruger vi kun miljøgodkendte midler, og vores medarbejdere er alle målrettede og effektive – og ikke mindst glade for deres arbejde.

Begrænsning af ressourcer og hensynet til miljøet er en del af vores grundidé, når vi vælger rengøringsprodukter, og vi bruger kun miljøgodkendte midler. Samtidig er vores rengøring bl.a. så effektivt, fordi vi bruger Nilfisk gulvvaskemaskiner og Alto maskiner i vores daglige arbejde.

Der er ingen, der køber en ydelse, uden der er et behov! Står du med et behov for kvalitetsrengøring I dit firma , så lad os tage en snak om netop dit behov.

Pris

Vi ved godt, at prisen selvfølgelig også spiller en rolle. Hvad koster høj kvalitet, høj service, professionalisme og mødestabilitet? Kan du spare penge I forhold til den løsning, du bruger nu? Kan du få en bedre økonomi ved at handle med os?

Mød os

Vi tør allerede nu godt invitere til et uforpligtende møde, hvor vi fortæller om netop dine fordele ved at bruge Høeghs Rengøring. Og husk! Vi skræddersyer en løsning til dit behov, og garanterer en høj standard. Kontakt os her